1

Intern IT-Supporter, Aarhus N / Skødstrup

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
The Central Denmark Region
Er du proaktiv, energisk og trives du med at hjælpe dine kollegaer, i en intern IT-support funktion?
Trives du med variation i dine opgaver og en hverdag, hvor du er den primære person til at tage opgaverne i supporten, i en kombination med udvalgte driftsopgaver?

Kan du kende dig selv i ovenstående, så se nærmere på stillingen herunder, hvor vi for Carletti i Skødstrup søger en IT Supporter, der har lyst til at sætte sit præg hverdagen i IT Support funktionen.

STILLINGEN
I stillingen som Intern IT-supporter, vil du få en varieret hverdag, hvor du hjælper ca. 100 kollegaer, med at løse de daglige IT-udfordringer. Dette kan være alt fra udfordringer med O365 og HP printere, til opsætning og opdatering af PC’er og oprettelse af brugere. I jobbet vil du også være med til at opsætte SharePoint, som sikrer en fremtidig filstruktur, og udbrede brugen af Teams til at styrke samarbejdet internt i organisationen.
Du vil i stillingen komme til at referere direkte til IT-chefen, som vil være din nærmeste sparringspartner. I vil i samarbejde ligeledes være ansvarlige for at sikre, at serverne løbende er opdaterede, og at netværket kører uden problemer.

PERSONEN
Som person har du egen drivkraft og kan lide at være opsøgende internt i organisationen. Du er uddannet IT-Supporter eller har en lignende baggrund. Vigtigst er, at du kommer med en bred viden og erfaring med de tekniske udfordringer, man kan møde som IT-Supporter. Har du erfaring med Microsofts produkter i skyen, vil det være en fordel.
Derudover har du lyst til at lære nyt og holde dig opdateret på udviklingen indenfor dit faglige område.

VIRKSOMHEDEN
Carletti-koncernen udvikler og producerer en bred vifte af chokolade- og slikprodukter, som markedsføres og sælges via detailhandlen til private forbrugere – primært i Danmark og Nordeuropa. Samtidig producerer de varer for andre aktører på markedet, ligesom de står bag forskellige private labels.
Derudover har de et sortiment af dragéprodukter, som de sælger til andre virksomheder i fødevarebranchen, der bl.a. bruger dem i deres kage-, is- og mejeriprodukter.
Carletti koncernen består af moderselskabet Carletti A/S, der har fabrik og hovedkvarter i Skødstrup ved Aarhus, en fabriksenhed i Vejle og datterselskaberne Carletti Polska Sp. z o.o. i Polen, Makua Foods med lakridsfabrikken Makulaku Lakritsa og salgsselskabet Impuls Tukku i Finland.
Carletti er ejet 100% af den familie-ejede, danske Givesco-koncern.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du får her muligheden for at blive en del af en mindre IT-afdeling, hvor du får ansvaret for den daglige support funktion. Du får indsigt i driften af servere og netværk, og du får mulighed for at løse driftsrelaterede opgaver indimellem support opgaverne, så du løbende kan udvikle dine kompetencer.
Løn og øvrige vilkår bliver forhandlet på individuelt niveau, der modsvarer kvalifikationer.

ANSØGNING 
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23.