Intern IT Administrator, Hobro

Kontaktperson
Jan Høllsberg
jh@scr.dk
+45 22 91 77 22
Område
Region Nordjylland

Ønsker du at arbejde i en grøn og bæredygtig virksomhed, som sætter dagsordenen for den fortsatte udvikling af miljømærkede produkter?
Kunne du tænke dig et afvekslende IT-job med en spændende hverdag og stor mulighed for selv at kunne præge indholdet?
Har du stor interesse i at tage et bredt IT-ansvar med stor fokus på at supportere brugerne?
Har du stor interesse for IT-sikkerhed?

Så er du måske den helt rette til jobbet som IT Administrator hos vores kunde Nopa Nordic.

VIRKSOMHEDEN
Nopa Nordic er Nordens førende producent af bæredygtige vaskemidler, opvaskemidler, rengøringsprodukter og personlig plejeprodukter. Produkterne sælges i dagligvarehandlen i Danmark og det meste af Europa, enten som supermarkedskædernes private label eller som kendte mærkevarer for mærkevareindehaverne. Virksomheden var blandt pionererne inden for miljø- og allergimærkede produkter og har i dag en omfattende ekspertise og viden på området. Bæredygtige og grønne produkter og emballage har i mere end 25 år været virksomhedens DNA og udgør kernen i Nopa Nordics forretningsmodel.

Til hovedkontoret i Hobro søges nu en engageret og supportminded IT Administrator.

STILLINGEN
Som IT Administrator vil du referere til virksomhedens økonomichef. IT Administratoren udgør sammen med eksterne leverandører virksomhedens IT-funktion, og opgaverne og ansvarsområderne spænder derfor meget bredt og omfatter bl.a.:

 • Daglig brugersupport både til produktionen og administrationen
 • Sikre drift af diverse software installationer, herunder Navision
 • Sikre fortsat fokus på høj IT-sikkerhed, herunder awareness træning
 • Udvælgelse og indkøb af diverse hardware/software, herunder telefoni
 • Diverse ad hoc-opgaver
 • Koordinere IT-opgaver/projekter med eksterne samarbejdspartnere

PERSONEN
Det ses gerne, at du har mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling med indgående brugersupport i en produktionsvirksomhed, hvor du har opnået erfaring med bl.a. IT-infrastruktur, ERP samt IT-sikkerhed. Du skal være fortrolig med MS 365 platformen, samt have kendskab til Azure Hybrid og SQL. Du befinder dig godt med at være virksomhedens ”go to person”. Som person er du serviceminded, hjælpsom og struktureret samt god til at prioritere. Du er disciplineret og ikke tilhænger af “quick fixes”. Du er i stand til at kommunikere IT på en let forståelig måde for forretningen, og du besidder derfor en god forretningsforståelse. Du kan kommunikere på et godt niveau på både dansk og engelsk.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

 • En arbejdsplads, hvor trygt, grønt og godt har været en bærende værdi gennem mange år
 • En familieejet virksomhed, hvor videre udvikling i kvalitet og bæredygtighed er top prioritet
 • Faglige udfordringer og mulighed for videre udvikling
 • Gode kolleger og en aktiv personaleforening
 • Gode løn og arbejdsvilkår

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte direktør Jan Høllsberg på mail jh@scr.dk eller mobil 22 91 77 22

Nopa Nordic består i Danmark af de 2 selskaber Allison A/S i Bramming/Esbjerg og Nopa Nordic A/S i Hobro samt 2 salgsselskaber i henholdsvis Sverige og Tyskland. Nopa Nordic har kunder i hele Norden, Nordeuropa, Benelux, Østeuropa, Asien og USA. Koncernomsætning ligger på ca. 800 mio. kr. og de beskæftiger i alt ca. 220 medarbejdere. Læs mere om Nopa Nordic her: www.nopanordic.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email