Intern ERP Forretnings konsulent, Horsens 

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Midtjylland

Kan du analysere forretningsprocesser og identificere optimeringsmuligheder?
Vil du rådgive kolleger om D365-funktionaliteter og best practices?

Vi søger på vegne af vores kunde en ERP Forretningskonsulent til en spændende intern stilling, hvor du vil få mulighed for at sætte dit aftryk på en virksomhed i vækst, og komme med på en rejse i udrulningen af D365 FO på globale lokationer.

VIRKSOMHEDEN
Nissens Automotive udvikler systemkomponenter til klima- og motorkølingssystemer til køretøjer, og er en af markedets førende producenter. De vækster kraftigt, og beskæftiger i øjeblikket omkring 550 medarbejdere.

Man vil komme til at arbejde fra deres hovedsæde i Horsens sammen med et stærkt og erfarent team på 5, som arbejder med forretningen og operations, og man vil få kolleger i andre lande, f.eks. i Slovakiet, hvor D365 FO allerede er implementeret.

STILLINGEN
I stillingen ligger en del forretningsanalyse, brugerunderstøttelse, systemtests og kvalitetssikring, og du vil komme til at rådgive dine kollegaer om D365FO-funktionaliteter og best practices, samt analysere forretningsprocesser og identificere optimeringsmuligheder. Derudover vil dine arbejdsopgaver bestå i at:

  • udarbejde kravspecifikationer og løsningsdesigns
  • implementere og konfigurere løsninger i overensstemmelse med forretningens behov
  • sikre dokumentation af forretningsprocesser og systemkonfigurationer
  • afklare forretningens behov ud fra dialog og workshops med kollegaerne ude i selskaberne
  • udføre konsekvensanalyser ved tilpasninger
  • beskrive og kommunikere større ændringer i kerneprocesser.

Du vil drive mange af opgaverne selvstændigt, men også arbejde sammen med teamet og forretningen i både ind- og udland.

PERSONEN
Vi søger en generalist i ERP-systemer som gerne vil fordybe sig i D365 FO ved at drive processer forbundet med implementeringer. Vi ser gerne at du har en relevant teknisk eller IT-rettet uddannelse og nogle års erfaring som enten ekstern eller intern ERP-konsulent, hvor du har lært D365FO, NAV, Business Central eller andre ERP-systemer godt at kende.

Det er væsentligt at du er i stand til at analysere og forstå forretningsbehov, og kan holde dig ajour med nyeste funktionalitet inden for ERP-systemer.
Som person er du serviceminded og kan arbejde selvstændigt. Derudover har du en proaktiv tilgang til opgaver og besidder gode samarbejds- og kommunikationsevner således at du er klar i din kommunikation omkring processer, muligheder og løsninger i D365, og kan arbejde godt sammen med alle niveauer i organisationen.

Du behersker engelsk i både skrift og tale.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Du vil blive del af en attraktiv virksomhed med en uformel atmosfære, der giver den enkelte medarbejder mulighed for at sætte et fodaftryk og øve indflydelse på det daglige arbejde og fremtidige udvikling. 
Du vil få rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i et vækstorienteret og internationalt miljø med kunder og kolleger på et globalt plan.

ANSØGNING   
SCR Rekruttering håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Nissen Automotive A/S. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk 

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email