Fullstack Webudvikler, Aarhus

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Midtjylland
Kunne du tænke dig at blive en del af en kreativ, international designvirksomhed, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten?
Har du erfaring med Angular og C#?
Har du lyst til at blive en del af et team, der har en central rolle og ansvar for en applikation, som er meget vigtig for både ordre- og produktionsflowet?

VIRKSOMHEDEN  
LINDBERG, har hovedkontor i Aarhus og arbejder med at designe og producere titanium briller. Design brillerne produceres, sælges og markedsføres i hele verden. Virksomheden er en del af en global koncern, Keering Eyewear, der har flere design brands som Gucci og Balenciaga.
Virksomheden er præget af succes og dynamik, og den betragtes som trendsættende og er med til at kortlægge nye muligheder i markedet. Der fokuseres i høj grad på udvikling – både af produkter, koncepter og medarbejdere. Kvalitet og design prioriteres højt, og dette har bl.a. medført anerkendelser i form af tildeling af flere internationale designpriser.

STILLINGEN
Som en del af den globale forretningsudvikling har LINDBERG kodet deres egen applikation, som er helt central for virksomhedens ordreflow.

Du kommer til at arbejde med spændende kode, og du vil også komme til at arbejde sammen med den eksterne leverandør, der har bygget applikationen op fra bunden. Opgaven er overordnet at videreudvikle løsningen, samt vurdere de ønsker, der er til applikationen fra forretningen. Der er flere spændende opgaver i pipeline, og fælles for dem alle er, at der er fokus på kvalitet og innovation i udviklingsarbejdet. Projekterne kommer du til at følge fra start til slut, og der er tid til at fordybe sig i opgaven.

Teknisk er alt hostet i Azure og der er tale om en Angular løsning der bruger et .net core web api med en SQL server. Sammen med en kollega vil du få ansvaret for at drive videreudviklingen af applikationen der er grafisk tung med meget logik i frontenden.

Du vil i stillingen komme til at referere til Head of Business Applications, og du vil få 8 kollegaer, der arbejder med forretningens forskellige applikationer. Der er tale om en nyoprettet stilling.

PERSONEN
Vi forventer, du kommer med minimum 5 års erfaring som fullstack udvikler, og du formår at sætte dig ind i en allerede etableret løsning. Derudover mestrer du teknologierne som Angular eller React, samt C# og SQL.
Du kan overskue hele applikationen og databasedesignet, og du trives med at veksle mellem at arbejde med både frontend og backend opgaver. Det forventes, at du er struktureret i din kode, og du trives med at prioritere og tage ansvar. Endvidere er det et krav, at du begår dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
En virksomhedskultur, der fokuserer på den enkelte medarbejder, og hvor der er en høj medarbejderanciennitet. Du vil komme til at arbejde i et internationalt miljø med kollegaer, der har sjælen med på arbejde hver dag, og som sidder i hele verden.

I virksomheden er der et socialt velfungerende miljø på tværs af fagligheder. Der tilbydes gode arbejdsforhold samt rige udviklingsmuligheder, hvor der er frihed under ansvar, og hvor man lyttes til.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email