1

Frontend Udvikler med microservices erfaring, Odense

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Syddanmark

Har du interesse i at udvikle frontend komponenter baseret på microservices?
Har du lyst til at komme ind i SAP-verdenen, og spille en central rolle i forbindelse med implementeringen af SAP s4 HANA i en virksomhed i rivende udvikling?

Til vores kunde, Marius Pedersen, søger vi en dygtig Frontend Udvikler med erfaring inden for microservices arkitektur.

VIRKSOMHEDEN
Marius Pedersen er en landsdækkende miljøvirksomhed beliggende i Ferritslev, uden for Odense. Deres aktiviteter omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af affald og genanvendelige materialer. Marius Pedersen kan næste år fejre 100-års jubilæum og er i en god økonomisk udvikling. Du vil blive placeret på hovedkontoret i Ferritslev, hvor du bliver en del af IT-afdelingen og får et tæt samarbejde med teknisk afdeling.

STILLINGEN
Marius Pedersen vil i de kommende år lave omfattende ændringer i systemlandskabet og har igangsat et Greenfield S4/Hana SAP-projekt. Projektet forventes dellanceret ultimo 2025, og de søger i den forbindelse en frontend udvikler til udvikling og vedligehold af frontend-komponenter og applikationer baseret på microservices arkitektur. Du vil i stillingen få mulighed for at definere processer og på sigt komme til at arbejde med design i SAP Fiori systemet.

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være:

  • Implementering af brugergrænseflader i overensstemmelse med designretningslinjer
  • Tæt samarbejde med backend udviklere og andre interessenter for at sikre integration og funktionalitet på tværs af systemer
  • Forbedring af UX brugeroplevelser

PERSONEN
Vi søger en kandidat med 3+ års erfaring med frontend udvikling (HTML, CSS og JavaScript), som ønsker at involvere sig i SAP IT-projekterne. Det er centralt, at du har erfaring med integrationsløsninger, microservices arkitektur og principper, og at du generelt har en stor appetit på at lære nye teknologier at kende.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
En spændende mulighed for at arbejde med cutting-edge teknologier i et dynamisk og innovativt miljø. Du vil komme igennem et struktureret on boarding forløb, hvor du vil få indsigt i virksomheden og også få lejlighed til at tale enkeltvis med kollegaerne i IT-afdelingen. Virksomheden har en sund politik omkring efteruddannelse og et godt kollegialt sammenhold. Du vil få tilbudt en konkurrencedygtig løn som indeholder pension og fritvalgsordning.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk