Freelance Junior Projektleder, Midtjylland

Freelance Junior Projektleder, Midtjylland

Kontaktperson
Ann-Sofie Skaarup Knudsen
ASK@scr.dk
20779038
Område
Region Midtjylland

Til vores kunde i Midtjylland, søger vi en junior projektleder, som kan assistere internt i et større infrastrukturprogram. Programmet er organiseret i en række spor som kan deles op i hhv. support (data og proces) og implementering (by og kunder). Alle spor har en sporlead og programmet har en programleder. Til dette søger vi en junior projektleder til at hjælpe med intern KPI-opfølgning & data opgaver og den interne koordinering / opfølgning.

 

Faglige kompetencer

  • Konsulenten skal kunne assistere med opfølgning på data og opgaver.
  • Konsulenten forventes at have et godt kendskab til Excel og PowerPoint, samt gode kommunikations kompetencer. Konsulenten skal kunne samarbejde i teams samt være selvmotiverende og dermed kunne arbejde selvstændigt ud fra vejledning omkring opgaverne.
  • Konsulenten vil få til opgave at understøtte med KPI og statistik opfølgning, med mulighed for også at kunne understøtte koordineringen mellem sporene. Afhængig af personlige kompetencer, vil det også være muligt at hjælpe til hos nogle af projektlederne med administrative opgaver.

 

Personlige kompetencer

  • Proaktiv og sans for at være i et dynamisk arbejdsmiljø samt åben for nye udfordringer. Erfaring fra fiberbranchen eller store organisationer vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

 

Information om projektet

Projektstart: Hurtigst muligt

Varighed: 6-7 mdr. med option for forlængelse

Omfang: Fuldtid – fysisk en dag i ugen i Aarhus og 1-2 dage i ugen Aalborg.

Del denne opgave:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email