Endpoint Management Expert, Galten

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Midtjylland

Er du kvalitetsbevidst, og kunne du tænke dig at være ansvarlig for at optimere klientadministrationen i en global virksomhed?

STILLINGEN
I stillingen vil du blive en del af Infrastructure & Support afdelingen, hvor der sidder ca. 25 kollegaer som arbejder både lokalt og globalt.

AVK har en ambitiøs global It-strategi, hvor du som Endpoint Management Expert vil være den der har overblikket og ekspertisen inden for klientadministration og applikationsudrulning. Opgaven er at sikre at miljøet har en optimal ydeevne, sikkerhed og god brugeroplevelse på tværs af klientenheder.

I dag bruger AVK ”Workspace One UEM, Access og Intelligence” som tool til klientadministration. Den løbende udvidelse og optimering af funktionerne såsom MDM, per-app tunnel, DEX, mm i WorskpaceOne, vil være en central del af din dagligdag.

I hverdagen er opgaverne:

  • Levere et godt image, der leveres til eksterne leverandører, som klargør klienterne.
  • Sikre at AVKs endpoints er stabile og fit-for-purpose.
  • Administrere Workspace ONE miljøet.
  • Administrere klientenheder, konfiguration, deployment, opdateringer.
  • Implementere sikkerhedsforanstaltninger der beskytter klienter og data.
  • Levere viden og træning til de 6 supportere, så de kan hjælpe brugerne optimalt i hverdagen.

PERSONEN
Der er flere indgange til rollen. Vi forestiller os dog, at du:

  • har solid erfaring med klient administration – gerne i en global virksomhed, hvor der er flere sprogversioneringer.
  • gerne vil gå foran og skabe retning og sikre kvalitet i leverancen til forretningen.
  • kommer med en solid erfaring med værktøjerne der bruges til klient administration f.eks. SCCM, Workspace ONE UEM, Intune, Citrix Endpoint Management eller lign.

VIRKSOMHEDEN
AVK udvikler og producerer ventiler, brandhaner og tilbehør. Deres produkter indgår i vitale infrastrukturer for rent drikkevand, sikker distribution af naturgas, effektiv håndtering af spildevand fra husholdninger og industri og ikke mindst brandbekæmpelse. Herudover har AVK i de senere år opdyrket et nyt marked inden for ventiler til procesvand i industrien.

Med en omsætning på kr. 7,6 mia. og mere end 4.800 medarbejdere fordelt på 90+ produktions- og salgsselskaber verden over er AVK en meget betydelig spiller i deres branche.

Læs mere på www.avkvalves.com.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Hos AVK vil du få en central rolle i eksekvering af en ambitiøs IT vækst strategi, hvor du får ansvar og lov til at sætte dit præg på løsningerne.

Du får kollegaer der gerne vil sparre teknisk og en leder der har fokus på god work life balance. Det betyder du får store grader af frihed i hverdagen.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgere løbende, ser vi frem til at modtage dit CV snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte SCR Rekruttering – Senior Konsulent Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email