Dynamics 365 Business Central/NAV konsulent, Allerød

Kontaktperson
Klaus Bendixen
kb@scr.dk
+45 60 20 45 46
Område
Region Hovedstaden

Har du erfaring med rådgivning eller undervisning i ERP-løsninger?
Ønsker du afvekslende og spændende konsulentopgaver med gode muligheder for faglig og personlig udvikling?
For vores kunde, Logos Consult, søger vi lige nu en Dynamics 365 Business Central/NAV konsulent til kontoret i Allerød.

VIRKSOMHEDEN
Logos Consult er specialister i Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central og er det naturlige valg, når der skal vælges en samarbejdspartner omkring ERP. Via sparring og tæt samarbejde om en ERP-løsning, understøttes arbejdsprocesserne i SMV-virksomheder. Logos Consult har 30 engagerede medarbejdere med en gennemsnitlig anciennitet på mere end 8 år. Som de eneste i Danmark skriver Logos Consult lærebøger til løsningen på dansk, hvilket bl.a. betyder kompetent undervisning og intern oplæring til dig, der skal arbejde med Dynamics 365 Business Central løsningen.

STILLINGEN
I stillingen vil du arbejde med opgraderinger, implementeringer og idriftsættelser af Business Central programmet samt 3. parts produkter sammen med det øvrige team af konsulenter og udviklere.

Dine vigtigste opgaver vil omfatte:

  • Afholdelse af workshops
  • Rådgivning
  • Support
  • Undervisning hos kunden og i Logos Consults kursuslokaler

Da du vil have et bagland af professionelle programmører, kan du fordybe dig i rollen som konsulent, og tage ansvar for projekterne samt indgå i tæt samarbejde med kunderne. Der arbejdes i teams i forbindelse med Dynamics 365 Business Central implementeringer, og du vil derigennem få den rolle, der passer bedst muligt ind i dit speciale.

TEAMET
Konsulentteamet, som du bliver en del af, består af flere erfarne medarbejdere, som er støttende og kan lide at hjælpe hinanden når ny viden skal tilegnes og vanskelige opgaver skal løses.
For at allokere realistisk tid på opgaver og sikre en god og sund arbejdsbalance, bliver der i teamet kommunikeret og afstemt indbyrdes, hvem der gør hvad.
Lederen af teamet har god erfaring på området, og forstår derfor dine faglige udfordringer, og tilbyder sparring således at du bliver støttet i din faglige og personlige udvikling.

PERSONEN
Vi søger en kandidat, som kan lide at finde løsninger til kundens behov – både ved at vælge den rigtige funktionalitet i standardprogrammet og ved at definere robuste programtilpasninger i samarbejde med udviklingsafdelingen.

Det er væsentligt, at du har erfaring som ERP-konsulent, hvor du har lært at arbejde selvstændigt og styre dialogen med kunder for at følge op på opgaver. Derudover kan du indgå i projektarbejde og samarbejde med kunder, leverandører og kolleger for at nå i mål med projekter.

Du behersker dansk i skrift og tale.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Logos Consult tilbyder dig en spændende selvstændig konsulentrolle, hvor du får stor mulighed for at udvikle dig og dit kompetencefelt i et tempo, der passer dig, og samtidigt gøre en stor forskel for kunderne. Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø med et godt socialt sammenhold.

Du vil få tilbudt fleksible og gode arbejdsvilkår så du kan indrette din arbejdsdag på en måde, der også giver dig tid til familie og privatliv. Der er mulighed for sundhedsforsikring, frokostordning, fleksibel pensionsordning samt naturligvis fri telefon og internet.  

Lønnen vil fuldt ud modsvare dine kvalifikationer og resultater, og du tilbydes en bonusordning med realistiske mål. 

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email