DevOps Engineer med fokus på Kubernetes, Brabrand

Kontaktperson
Jan Høllsberg
jh@scr.dk
+45 22 91 77 22
Område
Region Midtjylland

VIRKSOMHEDEN
JYSK er en succesrig, international handelskoncern, hvor IT anvendes aktivt som en del af den strategiske udvikling. Virksomheden har fortsat stor vækst på de internationale markeder og har nu mere end 3100 butikker i 29 lande og +28.500 ansatte. Der bliver investeret meget i IT, som er en bærende del af stort set alle forretningsprojekter. IT er derfor en værdsat ressource, hvilket afspejles i et godt arbejdsmiljø med ekstraordinær høj medarbejdertilfredshed. Virksomheden søger nu en dygtig DevOps Engineer, der kan stå i spidsen for containerisering af indhold i JYSKs JAVA afdeling i samarbejde med resten af IT.

STILLINGEN
Som DevOps Engineer bliver du en del af et Java- og DevOps team, som består af 50 dygtige og erfarne udviklere, som opererer i et stærkt agilt miljø. Afdelingens opgave er at implementere effektive og højt skalérbare SW-applikationer til gavn for kunder og brugere. I dagligdagen kommer du til at arbejde på tværs af IT med henblik på at strømline en kontinuerlig levering af services og indhold til JYSKs butikker og e-commerce. Som DevOps Engineer vil du sammen med 4 andre DevOps Engineers være bindeled mellem Java afdelingen, Webafdelingen og Infrastrukturafdelingen, hvor du vil sparre og koordinere med andre dygtige kolleger. En af dine primære opgaver vil være containerisering af software via Kubernetes i et Linux-miljø.

PERSONEN
Vi søger kandidater med forskellige erfaringsbaggrunde. Du kan komme med en seniorprofil med mange års erfaring og hovedfokus på development, hvor du har erfaring fra en DevOps rolle eller på anden vis erfaring med både softwareudvikling og infrastruktur. Det vigtigste er dog dine konkrete kompetencer. Helt konkret forventer vi:

  • At du har erfaring som SW udvikler (gerne med Java)
  • At du har erfaring med Kubernetes (Docker Swarm eller OpenShift er også interessant) og har lysten og evnerne til at have containerisering som dit primære fokus
  • At du er godt hjemme i Linux, og er passioneret for CI/CD
  • At du har en faglig bredde samt lyst og evner til at kaste dig ud i opgaver, du måske ikke har prøvet før

Vi søger også kandidater, der kommer med kortere erhvervserfaring efter endt relevant uddannelse. Her er det vigtigt, at du har konkret udviklererfaring og kendskab/interesse for containerteknologi (kubernetes e.lign.). Det aller vigtigste er, at du som person bringer dedikation og brænder for videre udvikling af tekniske løsninger.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  • En arbejdsplads i en spændende international koncern, hvor dynamik, vækst og udvikling har høj prioritet
  • Et job med store udviklingsmuligheder. Du får mulighed for at sætte dit præg på den fremadrettede udvikling af spændende tekniske løsninger og indflydelse på ”tomorrows technology agenda”
  • Et job med mulighed for at arbejde med en skalérbarhed som få andre virksomheder kan følge med på
  • Gode muligheder for kurser og efteruddannelse
  • En hverdag med åbenhed, god omgangstone og meget samarbejde/sparring med dygtige kolleger på flere niveauer i organisationen
  • Fokus på balance mellem arbejdsliv, privatliv og et sundt arbejdsmiljø

ANSØGNING
SCR Rekruttering håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af JYSK. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte direktør Jan Høllsberg på tlf. 22917722 eller mail jh@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email