Cisco Netværksspecialist, Galten

Kontaktperson
Kirsten Volf Brøchner
kvb@scr.dk
+45 28 78 09 23
Område
Region Midtjylland

Er du Cisco specialist, og har du lyst til at fremtidssikre en global netværksstrategi, der inkluderer 50 globale sites?

STILLINGEN
I stillingen vil du blive en del af Infrastructure & Support afdelingen, hvor der sidder ca. 25 kollegaer som arbejder både lokalt og globalt.

AVK har en ambitiøs global netværks- og cloud strategi, hvor du skal være med til at sikre, at en allerede defineret netværksarkitektur, bliver adopteret globalt. Dette skal sikre en fælles netværksstandard, som har et roadmap der går 3-4 år ud i fremtiden pt.

Som en del af opgaven, er du med til at definere processer og procedurer. Det vil sige, der er stor mulighed for indflydelse og for at være med til at sætte de arbejdsmæssige rammer, der skal sikre best practice.

Målet er naturligvis at skabe et stabilt netværk, der er beskyttet mod trusler, og er i overensstemmelse med regler og standarder. Derfor bliver det din opgave at fokusere på drift, IT-sikkerhed og udvidelse af netværket, så AVK hele tiden sikrer, at danske og globale produktionsenheder kan producere 24/7 uden forstyrrelser.

Overordnet kommer du til at:

  • Yde support på netværks-incidents som modtages fra service desk.
  • Konfigurere nye AVK IT-netværksenheder – fx routers, switches m.m.
  • Køre sikkerhedsopdateringer, og sikre et højt sikkerhedsniveau.
  • Sikre at de eksterne netværkskonsulenter arbejder i samme retning globalt.
  • Deltage i udviklingsprojekter omkring designimplementering.
  • Deltage i at sikre at ISO 27001 certificeringen og NIS 2 når i mål.

Afdelingen består af en servicedesk i Polen og Malaysia, 2 datacentre i Galten, og nye regionale hubs er på vej globalt. Afdelingen er ansvarlig for netværkssupport, IT-udvikling og serverdrift til mere end 50 AVK selskaber globalt.

AVK er et Cisco hus, og du kommer til at arbejde med forskellige modeller af Cisco firewalls, routers, switche og access points.

Teknologier spænder over EIGRP/OSPF/Static routing, DMVPN, IPSEC, MPLS, device authentication, micro segmentation og generel sikkerhed for både trådløse og kablede forbindelser og meget mere.

Du kommer til at arbejde med store Cisco trådløse netværk i fabrikker og lagerhaller såvel som kontorer. Flere datacentre både on-prem og i cloud baseres på Nexus og VxRail/NSX, i samarbejde med Operations afd., og inden for sikkerhedssystemer kommer du til at arbejde med Cisco Catalyst Center (DNA), Firewall Management Center (FMC), Identity Service Engine (ISE) og Wireless Controllers (WLC’s).

Som overvågning kører netværksafdelingen deres eget PRTG overvågning. Dette vil du også være med til at vedligeholde og optimere.

PERSONEN
Der er flere indgange til rollen. Vi forestiller os dog at du:

  • Har solid erfaring med implementering, drift, vedligehold og service af netværk, gerne på CCNP-niveau. En certificering er ikke afgørende, det er mere interessant hvad du kan.
  • Er selvkørende og ikke bange for at tage ansvar.
  • Taler og skriver dansk og engelsk.

VIRKSOMHEDEN
AVK udvikler og producerer ventiler, brandhaner og tilbehør. Deres produkter indgår i vitale infrastrukturer for rent drikkevand, sikker distribution af naturgas, effektiv håndtering af spildevand fra husholdninger og industri og ikke mindst brandbekæmpelse. Herudover har AVK i de senere år opdyrket et nyt marked inden for ventiler til procesvand i industrien.

Med en omsætning på kr. 7,6 mia. og mere end 4.800 medarbejdere fordelt på 90+ produktions- og salgsselskaber verden over er AVK en meget betydelig spiller i deres branche.

Læs mere på www.avkvalves.com.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER
Hos AVK vil du få en central rolle i eksekvering af en ambitiøs IT-vækst strategi. Hvor du får ansvar og lov til at sætte dig præg på løsningerne.

Du får kollegaer der gerne vil sparre teknisk og en leder der har fokus på god work life balance.

Det betyder du får store grader af frihed i hverdagen.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgere løbende, ser vi frem til at modtage dit CV snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte SCR Rekruttering – Senior Konsulent Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23.

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email