C# Developer, Aarhus Syd

Kontaktperson
Jan Høllsberg
jh@scr.dk
+45 22 91 77 22
Område
Region Midtjylland

Har du en passion for .NET udvikling og et ønske om at arbejde med Microservices og Cloud-baseret SW-udvikling?
Vil du arbejde med nyudvikling i en spændende softwarevirksomhed med gode karrieremuligheder? Så har vi jobbet til dig!

VIRKSOMHEDEN
Vores kunde er en succesfuld, global og udviklingsorienteret softwarevirksomhed. På det danske kontor i Aarhus Syd sidder 70 medarbejdere. Arbejdskulturen er positiv og afslappet, samtidig med at der udvikles professionelt kvalitetssoftware. Til en nyoprettet stilling søges nu endnu en C# Developer, der vil bidrage til at rykke virksomheden mod fortsat nyudvikling bl.a. inden for cloud og microservices.

STILLINGEN
Du bliver en del af en dynamisk og kompetent IT-udviklingsafdeling på 36 medarbejdere. Jobbet indeholder primært nyudvikling af virksomhedens eksisterende produkt samt udvikling af integrationer til cloud. Udviklingen foregår primært på en .NET platform, hvor programmeringssproget er C#. Du får mulighed for at arbejde i eventbaseret distribuerede systemer. Du vil blive involveret i hele udviklingsprocessen fra start til slut og kommer til at arbejde ud fra agile principper. 

PERSONEN    
Vi søger både erfarne kandidater, som kommer med mange års praktisk udviklererfaring, og kandidater som kommer med mere begrænset praktisk erfaring ovenpå endt IT-relevant uddannelse (fx. Datamatiker eller Softwareingeniør). Vigtigst er det, at du brænder for at kode i C#, er habil i SQL, og at du fortsat ønsker at videreudvikle dine faglige kompetencer inden for bl.a. cloud og microservices. Som udvikler er du nysgerrig på ny teknologi, og du motiveres af at arbejde sammen med dygtige kolleger. Du arbejder struktureret, er kvalitetsbevidst, og du deler gerne din viden. Du begår dig flydende på engelsk i skrift og tale og har forståelse for dansk.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  • Du får en stilling, som tager udgangspunkt i dine nuværende kompetencer og som giver mulighed for stor faglig videreudvikling.
  • Du får mulighed for at opgradere dine kompetencer og arbejde med nye teknologier.
  • Du vil blive ansat i en succesrig international virksomhed, der med fokus på faglig udvikling og interne karriereveje, vil åbne rigtig gode muligheder for dig.
  • Herudover vil du komme ind i en virksomhed der er førende på deres specialområde og respekteret for deres brugervenlige løsninger.
  • Du bliver en del af et velfungerende team, som er karakteriseret ved uformel tone, god humor og et stærkt socialt sammenhold med diverse events i løbet af året.
  • Du tilbydes en gage, der modsvarer dine kvalifikationer, samt personalegoder i form af bl.a. en god frokost- og frugtordning.

ANSØGNING
Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte IT Search Specialist Maiken Eriksen på tlf. 86184044 eller mail mve@scr.dk eller direktør Jan Høllsberg på tlf. 22917722 eller mail jh@scr.dk

Del denne stilling:

Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email