SCR Freelance har en rigtig god forståelse for vores forretning

Thomas Thomsen Mølgaard, NetDesign

“Vores kontaktperson hos SCR Freelance har en rigtig god forståelse for vores forretning, og hvad der er vigtigt for os. Det gør, at de har et skarpt blik for, hvilke kompetencer vi skal bruge til de enkelte opgaver, og hvilken profil konsulenten skal have. Vores kontaktperson fra SCR Freelance sørger altid for at holde kontakten, følge op og holde os opdateret. Samtidig er vores kontaktperson fra SCR Freelance dygtig til at tage initiativ, få eksekveret og løse eventuelle udfordringer. SCR Freelance gør det nemt for os at have freelance konsulenter, og kommunikationen mellem os og SCR Freelance er super. Derfor er det altid dem, jeg kontakter, for de ved, hvad det handler om.”

Om NetDesign

NetDesign er en af Danmarks største rådgivere af driftsikre IT- og kommunikationsløsninger og services. De har næsten 30 års erfaring at trække på, og er en del af TDC Group. De lægger vægt på fremtidssikrede løsninger, som effektiviserer og understøtter virksomheders forretningsgrundlag, og tilbyder alt lige fra en enkel serviceaftale til outsourcing.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør