SCR Freelance følger op med deres konsulenter fra start til slut

Peter Høhling Søsted, Director, Servicedesk & Support Services, Norlys

“SCR freelance er rigtig gode til at udvælge kandidater, som passer ind i vores miljø. Uanset om vi leder efter seniorkonsulenter eller juniorer, så finder SCR Freelance hurtigt dem, der kan løse den specifikke opgave. Vi oplever gang på gang, at konsulenterne hurtigt lærer vores måde at gøre tingene på, og de kræver meget lidt oplæring. SCR Freelance følger op med deres konsulenter fra start til slut og sørger for, at ansættelsesforløbet hele tiden kører godt både for dem og os. Fordi vi får de rigtige kandidater, har vi flere gange genansat de konsulenter, som SCR Freelance er kommet med.”

Om Norlys

Norlys forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet, både i byerne og på den yderste markvej. De kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig.

Med 735.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er de Danmarks største energi- og telekoncern.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør