Sådan fik Essex styr på den interne it-support

Essex er en virksomhed, der beskæftiger sig med administration og udlejning af boliger og erhvervsejendomme. Virksomhedens medarbejdere bruger dagligt en række IT-systemer, og de er afhængige af, at alt fungerer, som det skal. Derfor stod Essex med en udfordring, da den medarbejder, der blandt andet tog sig af IT-supporten, skiftede job. Løsningen på problemet var et samarbejde med SCR Freelance.

”I en overgangsperiode på 3 måneder, stod vores IT-leverandører for supporten. Det foregik via email og telefon, og det viste sig, at vi havde brug for en IT-supporter, der var til stede på kontoret. Men samtidig havde vi ikke opgaver nok til en fuldtidsstilling,” siger Steen Bill, der er økonomichef hos Essex. ”Så vi kontaktede SCR Freelance, som hurtigt fandt en konsulent, der havde de rigtige kvalifikationer.”

Fleksibilitet er et nøgleord
Konsulenten er hos Essex godt en halv dag om ugen og tager sig af alle praktiske IT-opgaver. Han opdaterer blandt andet software, tager sig af installationen af nye computere og sørger for at printerne fungerer.

”Vi har heldigvis en meget fleksibel aftale med SCR Freelance og med konsulenten. Der opstår jo nogle gange et problem, der skal løses her og nu, og der har vi mulighed for at tilkalde konsulenten. Vi aftaler også selv med konsulenten, om han kan komme nogle ekstra timer, hvis vi i en periode har et større behov for IT-support end normalt,” siger Sten Bill. Han tilføjer: ”Fra tid til anden har vi også udvidet konsulentens opgaver, og han har blandt andet været med til at implementere et nyt IP-telefonsystem hos Essex.”

Et godt og tæt samarbejde
Det var fra starten vigtigt for Essex, at det var den samme konsulent, der kom hver uge. Og det skulle selvfølgelig være en person, der opfyldte de faglige krav, men også én, som menneskeligt passede ind i virksomheden.
”Der var en indkøringsperiode, hvor konsulenten skulle lære medarbejderne og Essex’ kultur at kende. Så der tog vi os en snak med konsulenten og SCR Freelance for at få afstemt forventningerne,” fortæller Steen Bill. ”Vi har løbende en god dialog både med SCR Freelance og med konsulenten om, hvordan det går. Efterhånden har konsulenten jo været hos Essex så længe, at vi nærmest betragter ham som en del af virksomheden.”

Om Essex

Essex udlejer attraktive privatboliger og erhvervsejendomme med moderne faciliteter og af høj kvalitet i hele Danmark. Samtidig varetager Essex også administration og drift af udlejningsejendomme

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør