Palle Iversen A/S har outsourcet alt Microsoft C5-ansvar til SCR Freelance

Da Palle Iversen A/S’ it-ansvarlige forlod virksomheden, valgte de at outsource alle deres it-opgaver. Derfor tager SCR Freelance sig i dag af alt arbejde vedrørende virksomhedens Microsoft C5.

”Før i tiden havde vi en medarbejder, der sad med ansvaret for al vores it, men da han forlod virksomheden, ledte vi efter en anden løsning,” fortæller ene Wittrup, som er økonomidirektør hos alle versen S. ”Vores virksomhed er ikke stor nok til, at vi reelt har it-opgaver nok til en fuldtidsansat medarbejder, så i dag har vi valgt at outsource it-ansvaret. Det gælder blandt andet alt arbejde med vores Microsoft C, som det i dag er en konsulent fra SCR Freelance, der tager sig af.”

Fysisk tilstedeværelse efter behov
Til at begynde med tog konsulenten og Palle Iversen A/S en overordnet snak om, hvad der skulle ske. I den første tid derefter sad konsulenten ofte rent fysisk i virksomheden, men i dag klarer han flere og flere opgaver hjemmefra, alt efter hvad behovet er.

Ekstremt kompetent
”Konsulenten fra SCR Freelance hjælper os med alt, hvad vi har af C5-relaterede opgaver, både store og små,” uddber ene Wittrup. ”Han er ekstremt kompetent og ved ufattelig meget om systemet. Faktisk kan jeg ikke huske en eneste opgave, han ikke har kunnet løse. Samtidig er han rigtig god til at sætte sig ind i virksomhedens behov. Vi har efterhånden brugt konsulenten i et par år nu, og det betyder, at han er kommet helt ind under huden på os og kender vores udfordringer til bunds.”

God sparringspartner giver tryghed
Lene Wittrup forklarer, at det derudover betyder meget for virksomheden, at konsulenten fra SCR Freelance er god at sparre med. ”Han er i den grad blevet firmaets mand,” siger hun glad. ”Han gør ikke bare det, vi beder om, men siger fra, hvis han synes, vi er på vej i den forkerte retning. På den måde forholder han sig kritisk og konstruktivt til de opgaver, vi har, og det er vi rigtig glade for. Men det allerbedste er den tryghed vi oplever ved at kunne overlade alt C5-arbejde til ham.”

Om Palle Iversen A/S – Jern og Stål

Palle Iversen A/S er en grossistvirksomhed, som er specialiseret i køb, salg og fræsning af jern. Virksomheden, der har mere end 30 år på bagen, har base i Vejle og beskæftiger cirka 20 medarbejdere.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør