Nem, overskuelig, hurtig og smertefri proces

Troels Hansen, Manager i .NET-afdelingen hos Danish Crown

“Vi valgte at bruge konsulenter fra SCR Freelance, da vi stod i et ansættelsesstop og havde et akut behov. Gennem SCR Freelance fik vi en god håndfuld kandidater at vælge imellem og derfra hentede vi et par stykker ind til samtale. Selve processen var både hurtig og smertefri, og derfor har vi været meget positive for samarbejdet med SCR Freelance. Udover at processen har været nem og overskuelig har SCR Freelance forstået, vores ønsker og været i stand til at omsætte dem til den rette konsulent – både færdigheder og personlighed passer med det, vi har efterspurgt”

Om Danish Crown

Danish Crown er en af verdens største eksportører af grisekød og en af Europas største producenter af grisekød (Danish Crown Pork). Danish Crown-koncernen er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed, og Danish Crown Beef er en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked.

Danish Crown har produktion i Danmark og en række lande i Europa og Kina, og har markedsadgang til mere end 130 lande verden over.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør