Managing Successful Programmes - MSP® Foundation-kursus

Hos SCR Freelance arbejder vi ud fra en grundlæggende nysgerrighed og interesse, der gør, at vi kan rekruttere præcis den konsulent, I har brug for.

Om Managing Successful Programmes (MSP)

Har virksomheden brug for bedre styring af gevinstrealisering, så kan programledelse med MSP være svaret for dig og din virksomhed.
Mange er interesseret i Managing Successful Programmes (MSP), der er en international de-facto standard for ledelse og styring af programmer.

MSP giver en detaljeret vejledning baseret på indsamlede erfaringer fra mange programmer – ”Best-practice” med fokus på ledelse, styring af større forandringer og ikke mindst gevinstrealisering.

Som noget nyt, og helt unikt på det danske marked, tilbyder vi MSP kurser, hvor danske forhold er i centrum. Eksempler og opgaver vil relatere til en dansk kontekst.

MÅLGRUPPE
Kursister der ønsker en struktur, som kan anvendes til at styre programmer mod strategiske og forretningsmæssige mål.
Projektledere der ønsker en overbygning til deres PRINCE2-uddannelse.

Kursister der har et behov for at kunne styre programmer. Fx direktører, programledere, erfarne projektledere, ledende medarbejdere som varetager roller i styregrupper.

FORUDSÆTNING
Kendskab og erfaring med projektformen. Egen forberedelse inden kurset forøger udbyttet væsentligt.

METODE

Efter kurset vil du:

  • Have kendskab til, hvorledes MSP kan hjælpe med at organisere, styre, tilpasse og kontrollere ændringer, således at programmets resultat opfylder de strategiske og forretningsmæssige mål.
  • Have kendskab til, hvorledes MSP-metoden fleksibelt kan tilpasses enhver type og størrelse af program, hvor realisering af en vision og tilhørende gevinster er det ønskede resultat.
  • Kunne anvende MSP i en forandringsledelsessituation til at styre et antal projekter med indbyrdes afhængigheder.
  • Ved hjælp af MSP kunne skabe og vedligeholde et strategisk overblik over et antal projekter ved at sammenholde og koordinere dem med programmets forandring for at understøtte en specifik forretningsstrategi.
  • Have opnået indsigt i MSP og forstå metoden som et rammeværk for implementering af forretningsstrategier og initiativer eller større forretningsmæssige ændringer.

EKSAMEN

Kurset afsluttes på den 3. kursusdag med en eksamen, der giver dig ” MSP® Foundation” status.

DATO OG STED

Kurset afvikles 1.-3. november på vores kontor i Viby J.

Der er tilmelding senest 30. september til loh@scr.dk

Du skal påregne ca. 20-30 timers forberedelse inden kursusdagene.

PRIS

Kursusprisen er 13.900 ex. moms – inkl forplejning og certificering (normalpris 15.700) og gennemføres ved min. 5 deltagere.

UNDERVISER

Kurset gennemføres af EPM Group, hvor underviser er Allan Salling Pedersen. Allan har lang erfaring inden for program- og projektledelse fra såvel rådgivning og tidligere stillinger som bl.a. CIO, Projektdirektør og Produktionsdirektør.

 

KONTAKT FOR TILMELDING OG MERE INFORMATION:

Lars O. Hindby: loh@scr.dk eller på telefon +45 20 68 42 09