Ny konsulent ved SCR Freelance.

Velkommen til.

I alle relationer er vi ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner, hvor du vil føle et tilhørsforhold, som en del af et fællesskab.

Velkommen til!

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen som SCR Freelance konsulent. Og vi håber, at du også bliver rigtig glad for at være ude som konsulent gennem os. Her på siden finder du lidt praktiske informationer. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tag endelig fat i os – vi hjælper gerne.

Fakturering/løn

Er du freelancer med eget CVR-nummer, så skal du sende din faktura til scrfreelance@scr.dk den sidste hverdag i måneden eller snarest herefter. Sæt din kontaktperson ved SCR Freelance på ’Cc’. Er du projektansat bliver du oprettet til at anvende app’en Smartløn. Du får SMS med info, når vi har oprettet dig. Her registrerer du dine timer, kørsel og evt. udlæg.

Henvisningshonorar

Hvis du kommer med en henvisning på en mulig opgave hos en kunde som vi ikke er bekendt med, og opgaven tilfalder os, så er du berettiget til et henvisningshonorar på 5.000,- kr. Honoraret kan faktureres til os 30 dage efter den nye konsulent er startet.

LinkedIn

Vi håber du har lyst til at følge med på vores side ’SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering og SCR Freelance’. Følg/connect med os lige her så har du mulighed for at se de nye freelance-opgaver vi løbende lægger op.

Du er meget velkommen til at skrive på din egen LinkedIn-profil at du er ude på den pågældende opgave via os. I så fald kan du under dit navn skrive ’Titel, SCR Freelance’ (eksempelvis: freelance IT-konsulent at SCR Freelance) Derudover laver vi gerne et tilpasset profilbillede hvis du ønsker det.

Evaluering

Vi evaluerer løbende undervejs i hele projektperioden, så vi er sikre på at du trives i opgaven. Kommer du i nærheden af vores kontor i Viby J. eller Herlev, så kig gerne ind forbi til en kop kaffe. Ring gerne for en aftale.

IT-rådgivningsforsikring

SCR Freelance tilbyder dig som konsulent at tegne en IT-rådgivningsforsikring, der dækker mere end en alm. Ansvarsforsikring.

Læs mere her »

Det er vigtigt for os, at du har tryghed og sikkerhed omkring det arbejde du udfører ved vores kunder – derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig en IT-rådgivningsforsikring på nogle gode betingelser.

Vi har indgået en aftale med Tryg om en IT-rådgivningsforsikring, som vi kan tilbyde til vores freelance-konsulenter. Den dækker i tilfælde af utilsigtede fejl fra din side, der medfører et erstatningskrav fra kunden til undersøgelse og/eller udbedring af skaden.
Det er således en sikkerhed for, at du er dækket i tilfælde af krav fra kunden indenfor nedenstående områder.

Vores grønne indsats

I SCR Freelance tager vi ansvar for at minimere og reducere vores aftryk på klimaet. Som en del af IT-branchen ønsker vi, at gøre en aktiv indsats for at modvirke global opvarmning ved at lagre CO2, sikre rent drikkevand, sikre mere natur, øget biodiversitet og skabelsen af nye rekreative naturområder.

Det gør vi ved at plante træer i samarbejde med GrowingTrees.dk, hvor vi planter et nyt træ for hver aktiv konsulent vi har på opgave.

Du er dermed med til at hjælpe os i dette arbejde når vi planter træer i fredede folkeskove rundt i Danmark.

Relationer er det vigtigste for os. Vi er derfor altid åbne for dialog.

Er du i området omkring vores kontorer i Viby eller Herlev, så endelig kontakt os for en personlig samtale med vores team omkring dine muligheder.

Anders Laursen
Konsulentchef