Konsulent

I alle relationer er vi ærlige og hensynsfulde og agerer som en professionel og seriøs samarbejdspartner, hvor du vil føle et tilhørsforhold, som en del af et fællesskab.

Velkommen til!

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen som SCR Freelance konsulent. Og vi håber, at du også bliver rigtig glad for at være ude som konsulent gennem os.

Her på siden finder du lidt praktiske informationer. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tag endelig fat i os – vi hjælper gerne.

FAKTURERING/LØN
Er du freelancer med eget CVR-nummer, så skal du sende din faktura til scrfreelance@scr.dk den sidste hverdag i måneden eller snarest herefter. Sæt din kontaktperson ved SCR Freelance på ’Cc’.

Er du projektansat bliver du oprettet til at anvende app’en Smartløn. Du får SMS med info, når vi har oprettet dig. Her registrerer du dine timer, kørsel og evt. udlæg.

HENVISNINGSHONORAR
Hvis du kommer med en henvisning på en mulig opgave hos en kunde som vi ikke er bekendt med, og opgaven tilfalder os, så er du berettiget til et henvisningshonorar på 5.000,- kr. Honoraret kan faktureres til os 30 dage efter den nye konsulent er startet.

LINKEDIN
Vi håber du har lyst til at følge med på vores side ’SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering og SCR Freelance’. Følg/connect med os lige her – så har du mulighed for at se de nye freelance-opgaver vi løbende lægger op.

Du er meget velkommen til at skrive på din egen LinkedIn-profil at du er ude på den pågældende opgave via os. I så fald kan du under dit navn skrive ’Titel, SCR Freelance’ (eksempelvis: freelance IT-konsulent at SCR Freelance) Derudover laver vi gerne et tilpasset profilbillede hvis du ønsker det.

EVALUERING
Vi evaluerer løbende undervejs i hele projektperioden, så vi er sikre på at du trives i opgaven.

Kommer du i nærheden af vores kontor i Viby J. eller Herlev, så kig gerne ind forbi til en kop kaffe. Ring gerne for en aftale.

IT-Rådgivningsforsikring
SCR Freelance tilbyder dig som konsulent at tegne en IT-rådgivningsforsikring, der dækker mere end en alm. Ansvarsforsikring.
Læs mere her »