Konsulent blev fast inventar hos Nissens

Kølefabrikken Nissens stod med et større outsourcingprojekt og manglede interne ressourcer til at gennemføre projektet. Derfor tog de kontakt til SCR Freelance.

“Vi har brugt SCR Freelance til flere forskellige områder. I denne situation havde vi lige afskediget en intern tekniker, og en anden havde sagt op. I den process var SCRkonsulenten rigtig vigtig, da han skulle overtage de opgaver, de andre havde siddet med. Han fik en meget bærende rolle for os, da han pludselig sad med en viden, vi ikke havde i forvejen” fortæller IT-chef i Nissens Helle Midtgaard.

En fleksibel løsning til de uforudsete opgaver
Konsulenten fra SCR Freelance startede med oprydning i Citrix-installationerne og SQL, men der kom hurtigt flere opgaver til, som blev overgivet til konsulenten. Selv om projektet startede for tre år siden, er konsulenten stadig i virksomheden i dag.

“Han har været tilknyttet samme overordnede projekt, men med mange forskellige delopgaver. Lige for tiden kommer han i virksomheden hver 14. dag, men vi kan skrue op og ned for behovet, hvis det bliver nødvendigt, og han er altid fleksibel til at tage noget arbejde om aftenen, hvis det brænder på” fortæller Helle Midtgaard.

Kerneviden som tilkaldevikar
For Nissens har det været vigtigt at have den samme konsulent tilknyttet i en længere periode, så personen kan have en stor viden om forretningens IT og ikke skal sættes ind i systemerne hver gang. På den måde kan konsulenten fungere som en ekstra hjælp i travle perioder. Planen er da heller ikke, at samarbejdet med konsulenten skal stoppe i den nærmeste fremtid:

“Han er stadig i virksomheden. IT-projekter har det jo med at trække ud. Specielt når man skifter fra et domæne til et andet. Så han vil blive ved med at komme og have en rolle. Han kender os jo”.

En del af flokken
Samarbejdet mellem SCR-konsulenten og Nissens har gennem tiden udviklet sig til en værdifuld relation på flere forskellige punkter.

“Han passer endda helpdesk, når vi er på teambuilding. Det er simpelthen så dejlig nemt at have en, der kender systemet, og som ved, hvornår han skal ringe, og hvad han kan klare selv. Man får jo også et forhold både afdelingsmæssigt og familiemæssigt, som jeg gør med mine andre ansatte. Det gør det 10 gange nemmere at ringe, når det brænder på”.

Helle Midtgaard er da heller ikke nervøs for at bruge SCR Freelance næste gang, der skal trækkes en ekstern ressource ind i virksomheden.

“Vi vil helt sikkert bruge SCR Freelance igen. Opgaverne plejer at komme ind fra højre. Man prøver at få tingene til at falde i hak, men nogle gange kommer der ting, man ikke har forudset, og så ringer vi til SCR. Det er nemt” slutter Helle Midtgaard.

Om Nissens

Nissens startede som et lille smedeværksted, men har over årene oplevet et stort vokseværk. I dag er Nissens som kølefabrik leverandør til mange forskellige brancher som eksempelvis bilindustrien og vindmølleindustrien.
Nissens har 16 datterselskaber placeret over hele verden, blandt andet i Kina, Slovakiet og USA. Der sidder godt 10 medarbejdere i IT-afdelingen i Danmark.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør