It-konsulenter der matcher dit behov

Nogen siger det er svært at finde it-konsulenter.
Det siger vi ikke.

Imponerende hurtige til at finde relevante konsulenter til os

”Vi har efterhånden opbygget et kartotek af gode folk, som vi kan hente ind i peak-perioder. Når et behov opstår, kontakter vi SCR Freelance for at undersøge, om en af vores favoritter er ledig. Det er dog ikke altid tilfældet, men her er SCR Freelance imponerende hurtige til at finde relevante alternative konsulenter, som har erfaring med de værktøjer og programmeringssprog, vi anvender.
Det siger noget om den kæmpe database og det store netværk, SCR Freelance har,” fortæller Jens H. Terkildsen, som er it-chef hos Kristelig Fagbevægelse.

Vi kan også rekruttere din næste it-konsulent
Når du mangler en it-konsulent til din virksomhed, er det ofte fordi, der er opstået et akut behov eller fordi, du i perioder har behov for ekstra ressourcer. Selvom vi rekrutterer til midlertidige opgaver, gennemfører vi en grundig og omhyggelig udvælgelsesproces, så du kun bliver præsenteret for de bedste konsulenter, der matcher dine behov.

Står du med et akut behov for en it-konsulent? Udfyld formularen, så kontakter vi dig for nærmere dialog, så vi kan få indsigt i det behov, du har.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte. Vores team »

Se flere cases her »

Læs hele casen om Kristelig Fagbevægelse her