Hvorfor vælge SCR

Der er altid mennesker bag IT, og derfor er de rigtige IT-profiler nøglen til den gode løsning. Hos SCR er vi specialister i IT-rekruttering, og vi kan hjælpe jer med at finde den bedste IT-medarbejder eller leder.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi agerer som din tætte og fortrolige sparringspartner, når det kommer til rekrutteringen af jeres nye kollegaer på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Ligeledes bistår vi gerne med vores faglige ekspertise inden for personvurderinger eller hjælper en opsagt medarbejder godt videre med et Job Transition-forløb.

Vi har mere end 30 års erfaring med IT-rekruttering og alle vores medarbejdere kommer med en baggrund inden for IT. Vi har derfor en god indsigt i netop dette marked, hvilket gør os til den ideelle samarbejdspartner.

Mange af vores kunder har oplevet at få et væsentligt større felt af kvalificerede kandidater, når vi har varetaget rekrutteringsprocessen, som både har bestået af search og selection.

Rekruttering af IT-medarbejder og IT-ledere med et væld af specialeområder
Vi arbejder med rekruttering af medarbejdere og ledere inden for mange forskellige specialeområder. I vores omfattende netværk af kandidater er der både mulighed for at finde kvalificerede medarbejdere inden for bl.a. IT-ledelse, software- og webudvikling, infrastruktur og ERP. Såfremt I ønsker at høre mere, er I altid velkommen til at kontakte os på 86 18 40 44.