Freelancekonsulenter er en god stop-go løsning for os.

Lars Frost Andreasen, Direktør, Blue Water Shipping

“Vores forløb med SCR Freelance gik stærkt. Vi ringede til dem, og nærmest dagen efter havde vi en kandidat til samtale. SCR Freelance har sat sig ind i vores virksomhed, så vi skal ikke bruge tid på at forklare dem vores behov – dem kender de nemlig. Der er ingen spildtid, for når vi opdager en problemstilling, så kan vi ringe til SCR Freelance og få en konsulent til opgaven allerede dagen efter. Freelancekonsulenter er en god stop-go løsning for os, fordi SCR Freelance har styr på det praktiske omkring ansættelsen, så vi kun har konsulenten i den tid det reelt tager at løse opgaven. Og konsulenterne kender gamet, så de er meget hurtige til selv at tage taktstokken, danne sig et overblik, og sætte opgaven i gang uden instruktion fra os.”

Om Blue Water Shipping

Specialister i transport – Blue Water udbyder globale logistik- og transportydelser baseret på in-house kompetencer indenfor moderne supply chain management

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør