Sådan skaber vi matchet

Når din virksomhed mangler en IT-konsulent er det ofte fordi, der er opstået et akut behov. Derfor skal rekrutteringsprocessen også være hurtig, effektiv og dynamisk.

Vores fokus

Vi har fokus på IT-kompetencerne, men i høj grad også på de personlige kompetencer.

Det er derfor vi gennemfører en grundig og omhyggelig udvælgelsesproces. Vores rødder er fra rekruttering, så selv om det er til en freelance konsulent til en tidsbegrænset opgave kalder vi det rekruttering.

SCR - Freelance - Kunde

Hvis du har adgang til vores kundeportal, så kan du logge ind her.

Vi lytter og rådgiver under hele rekrutteringsprocessen og vi gennemfører løbende feedback på samarbejdet, for at sikre tilfredshed hele vejen rundt.

Vores Commitment

Hos SCR Freelance ved vi, at det rigtige match mellem kunde og konsulent er forudsætningen for en succesfuld rekruttering.

For os er ordentlighed et vigtigt element i samarbejdet. Det forudsætter at vi kender markedet og udviklingen så vi ved hvor vi skal sætte ind med tiltag.

Vi har alle en IT-faglig baggrund og rådgiver gerne ud fra egen viden og erfaring eller foreslår sparring med andre indenfor den relevante branche.

Vi holder løbende kundemøder, hvor vi lytter til igangværende og planlagte tiltag, for dermed at søge en dybere indsigt og forståelse for kundens forretning.

Ved at være grundige, nærværende og oprigtig interesserede i kundens forretning, sætter det os i stand til at agere målrettet enten på forkant eller når behovet opstår og vi skal matche den rette konsulent i vores store konsulentnetværk.

Vi arbejder ud fra et langsigtet perspektiv og søger oprigtigt at sikre vores kunders behov bliver forstået og efterfølgende løst med den bedste rådgivning vi kan tilbyde.

Det er vores commitment.

Rekruttering er en tillidssag og vi er committede til at hjælpe dig hele vejen.

Vil du høre mere så kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi kan afklare dine behov i forhold til de kompetenceområder vi kan byde ind med

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør