Den rette kandidat i første hug

Jan Meltesen, Global IT Manager hos Frontmatec

Jan Meltesen, er ikke i tvivl om, hvem han skal vælge til freelance-opgaver: “Et rekrutteringsforløb med SCR Freelance er meget lige til. De får information fra os om hvilken type opgave, der skal løses, og efter få dage vender de tilbage med 1-2 gode kandidater. Hos Frontmatec har vi altid oplevet, at de har fundet den rette kandidat i første hug. Det gælder også, når vi har haft brug for kandidater, der skulle starte med kort varsel. Vi er godt tilfredse med samarbejdet med SCR Freelance.”

Om Frontmatec

Frontmatec udvikler verdens førende customiserede løsninger til automatisering inden for fødevareindustrien, andre hygiejnesensitive industrier og forsyningssektoren.
De er især berømte for deres højkvalitetssystemer til hele værdikæden i kødindustrien – fra slagterilinjer, skære- og udbeningslinjer, hygiejne systemer og styresystemer til logistik og emballage.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør