De menneskelige værdier bliver prioriteret højt hos potentielle konsulenter

De menneskelige værdier bliver prioriteret højt hos potentielle konsulenter

Den tværfaglige a-kasse og fagforening for lønmodtagere, Kristelig Fagbevægelse, har en meget klar it-strategi, hvor de skalerer deres udviklings- og driftsressourcer op og ned efter behov. I foråret 2016 stod Kristelig Fagbevægelse overfor en omskrivning af deres hjemmeside krifa.dk og selvbetjeningssitet MitKrifa. Her havde de behov for en ekstra Sitecore udvikler, som de bad SCR Freelance rekruttere ind til formålet.

”Vi har efterhånden opbygget et kartotek af gode folk, som vi kan hente ind i peak-perioder. Når et behov opstår, kontakter vi SCR Freelance for at undersøge, om en af vores favoritter er ledig. Det er dog ikke altid tilfældet, men her er SCR Freelance imponerende hurtige til at finde relevante alternative konsulenter, som har erfaring med de værktøjer og programmeringssprog, vi anvender. Det siger noget om den kæmpe database og det store netværk, SCR Freelance har,” fortæller Jens H. Terkildsen, som er it-chef hos Kristelig Fagbevægelse.

Fokus på personen bag CV’et
Det er dog ikke kun konsulentens kompetencer og kendskab til værktøjer og programmeringssprog, som bliver prioriteret hos Kristelig Fagbevægelse. ”Det er mindst lige så vigtigt for os, at personens menneskesyn passer til de værdier, der gennemsyrer vores organisation,” siger Jens H. Terkildsen og fortsætter: ”Det er her SCR Freelance især udmærker sig. Da vi skulle bruge en Sitecoreudvikler til vores hjemmeside, var det tydeligt, at det personlige match var taget med i overvejelserne hos de konsulenter, de præsenterede for os.”

Kemien skal være på plads
”Kemien mellem vores egne udviklere og konsulenten er utrolig vigtig – de skal trods alt arbejde tæt sammen i en længere periode. Derfor var jeg også helt tryg ved, at det var vores to faste udviklere, som stod for samtalen med konsulenten, sammen med vores faste kontaktperson fra SCR Freelance, da jeg ikke selv havde mulighed for at deltage i samtalen. Det er helt essentielt, at de kan se en værdi i personen, da de jo skal afsætte tid til oplæring, kvalitetssikring m.v.,” fortæller Jens H. Terkildsen.

Et nyt godt kort til kartoteket
Selvom alle var klar over, at der var tale om en tidsbegrænset ansættelse, er teamet blevet godt sammentømret i løbet af det år, konsulenten har været hos dem, og Kristelig Fagbevægelse er da heller ikke i tvivl om, at de vil hente ham ind igen, hvis behovet opstår. ”Vi har været rigtig glade for ham, og han er helt sikkert blevet tilføjet til vores kartotek som et af de gode kort. Vi er i det hele taget meget begejstrede for SCR Freelance og deres evne til at finde de rette personer til os – både her og til andre opgaver,” slutter Jens H. Terkildsen.

Om Kristelig Fagbevægelse

Kristelig Fagbevægelse – i daglig tale Krifa – er en tværfaglig a-kasse og fagforening for lønmodtagere. Organisationen er en tværfaglig og tværpolitisk organisation med 750 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus og de 16 afdelingskontorer rundt om i hele landet, derudover er der tre juridiske centre og i to kontaktcentre. Kristelig Fagbevægelse står bag Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør