De er hurtigt klar med et par kvalificerede kandidater

Morten Frederiksen, Business system manager, Wrist Ship Supply

“SCR Freelance er rigtig gode i situationer, hvor vi står med et akut behov for ressourcer. De er hurtigt klar med et par kvalificerede kandidater, som vi kan vælge imellem. Hele processen afvikles med et minimum af besvær, når SCR Freelance er involveret, og de konsulenter, de finder til os, har kompetencer der matcher behovet – også når der er brug for svært tilgængelige specialister eller tiltrædelse med kort varsel.”

Om Wrist Ship Supply

Wrist er verdens største skibsleverandør og koordinerer globale aktiviteter gennem regionale centre i Europa, Fjernøsten, Mellemøsten og Nordamerika. Wrist leverer 24/7/365 service til alle marine-, offshore- og navyoperationer, herunder landoperationer. De er full service provider, herunder håndtering af ejerskabsgoder, fragt, luftfragt og relaterede søfartstjenester, der kan imødekomme kravene fra både multinationale organisationer og små lokale virksomheder.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør