BCA Autoauktion fik specialudviklet online-brugerportal

BCA Autoauktion er en del af det europæiske British Auto Auctions, hvor du kan købe og sælge biler på auktion. På europæisk plan har BCA hele tiden omkring 5.000 biler til salg, og med ny online-løsning kan de danske kunder tjekke gennemsnitlige salgspriser på de biler, der er solgt gennem BCA Autoauktion. Løsningen er lavet af en .NET-specialist fra SCR Freelance.

”Vi ville gerne give vores kunder mulighed for at tjekke gennemsnitspriserne for de biler, der er solgt gennem os inden for de sidste tre måneder,” fortæller Troels Høier, der er it-chef hos BCA Autoauktion. ”Vi har en del store kunder, der sælger mange biler gennem os, og det er en god service over for dem, at de kan se, hvad bestemte biler typisk er blevet handlet for. På den måde kan de lettere fastlægge deres egne priser, når de sætter biler til salg hos os.”

Manglede ressourcerne internt
Der fandtes ikke en standardløsning, som BCA Autoauktioner kunne bruge, og derfor besluttede de at få udviklet deres helt egen løsning med hjælp fra SCR Freelance. Troels Høier forklarer: ”Vi havde ikke selv de kompetencer siddende i huset, som vi skulle bruge for at udvikle løsningen. Jeg havde hørt om muligheden for at bruge freelancere til specifikke projekter, så jeg ringede til SCR Freelance, der fandt en konsulent med de kompetencer, vi ledte efter.”

Indledende snak og løbende dialog
”Vi satte os ned sammen med konsulenten og talte om, hvad vi gerne ville bruge løsningen til, og derefter har han løbende talt med vores salgsafdeling, da det især er dem, der skal bruge løsningen. De bruger den blandt andet, når de hjælper vores kunder med at vurdere en bil, og de tilbyder også kunderne adgang til systemet. For nylig er vi begyndt at sælge abonnementer til portalen, så vores kunder selv kan logge på og tjekke priserne.”

Glade for resultatet
Med den nye løsning kan kunderne tjekke gennemsnitspriser på alle solgte biler ved at indtaste bilmærke, model, årgang, kilometertal, motorstørrelse og forskellige andre informationer, og BCA Autoauktion er glade for resultatet. ”Den konsulent, vi fik tildelt, har helt igennem været, som han skulle være. Han har leveret det, han skulle, og han har gjort det til tiden, hvilket var vigtigt for os,” siger Troels Høier.

Vender gerne tilbage en anden gang
”Samtidig har den generelle kontakt med SCR Freelance været rigtig fin. De er gode til løbende at følge op på, om alt er, som det skal være, og de svarer altid hurtigt, når vi henvender os. Vi kunne derfor fint forestille os at bruge deres konsulenter igen, hvis vi mangler kompetencer til specifikke projekter, eller hvis vi i en periode har for travlt til selv at kunne nå det hele,” slutter Troels Høier.

Om BCA Autoauktion A/S

BCA Autoauktion er del af BCA Auctions, der er det største bilauktionshus i Europa. Det danske hovedsæde ligger i Vejle og beskæftiger cirka 30 medarbejdere.

Vores kommercielle Direktør Anders Dyrberg står gerne til rådighed, hvis du som kunde har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker at blive kontaktet vedrørende et potentielt behov for IT-konsulenter.

Anders Dyrberg
Kommerciel Direktør